Nieuws!

Vrijwilliger of medewerker van de bibliotheek aanwezig

Op maandag en donderdag van 14.30 tot 16.30 uur is er in Dorpshuis De Schulp een vrijwilliger van de bibliotheek aanwezig. En op dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur is een medewerker aanwezig. Tijdens openingstijden van het dorpshuis kun je ook boeken lenen en inleveren.

Ons protocol is:

- Mondkapje verplicht per 01 december 2020, niet tijdens sporten, acteren,
muzikale repetities of als u zit.
- Houd 1,5 mtr afstand
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst
- Hoest en nies in je elleboog en schud geen handen
- Betalen liefst met pin
- Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis
- Wij houden de Schulp schoon. Werkt u ook mee?

Wij hopen u snel te zien!

*Starlet prikpunt maakt nog gebruik van onze locatie. U kunt op www.starlet-dc.nl kijken welke locatie voor u prettig is.

*Verbouwing 2021/2022:  Achter de schermen zijn we i.s.m. het bestuur, beheerders, VDEB, gebruikers en inwoners van Egmond-Binnen en Gemeente in gesprek voor een mogelijke aanpassing/verbouwing van de Schulp. We willen natuurlijk ook voldoen aan alle eisen, en toegankelijk blijven voor al onze bewoners. Dus vernieuwing is een must. Veilige entree, openslaande automatische deuren, een lift en een extra ruimte behoren allemaal tot ons wensenpakket. We houden u op de hoogte.

Wilt u de nieuwsbrief digitaal ontvangen? Vul dan snel uw email-adres in op de site.

 

Meer nieuws!

Wij hebben op maandag en dinsdag middag nog vrije mogelijkheden in de Schulp voor activiteiten. Heeft u interesse, bel met een van onze beheerders: 072-5063523.