Nieuws!

Ver(nieuw)bouw Dorpshuis de Schulp
Wij nodigen u uit op maandag 5 juni 2023 voor meer informatie over de ver(nieuw)bouw van het dorpshuis. U bent welkom tijdens de middag-bijeenkomst van 16.30 uur of de avond-bijeenkomst van 20.30 uur.
Iedereen is van harte welkom, komt allen!

Lunch voor mantelzorgers en mantelzorgvragers
Dinsdag 17 januari was er een lunch in de Schulp voor mantelzorgers en mantelzorgvragers. Het was een geweldig samen zijn. Het samenkomen en praten met elkaar is erg belangrijk. Waar loop je tegen aan. Hoe hou je het vol? En de mantelzorgvragers zijn weer even mens!
Bel voor meer info of aanmelding naar 0627033222, of mail naar info@deschulp.nl

Zingen en Digidingen
Vanaf november 2022 zijn wij begonnen met Zingen en Digidingen. Lekker samen Hollandse liedjes zingen, Sjakie van de hoek en meer...Na het zingen is er ruimte om vragen te stellen over digitale zaken. Iedere donderdag van 10.30 tot 12.00 uur

 

Plantenbieb
Vanaf half juni 2021 hebben wij een plantenbieb voor het ruilen, doneren, verzorgen en adopteren van kamerplanten en stekjes. We zijn zelfs aangesloten bij de 'Stekjes route'.
Heb je een plant of stekje, potjes of iets anders, we halen het graag bij je op, of kom langs om de plantenbieb te bewonderen.

Creatief in de Schulp!

1 keer per maand hebben we van 13.30 tot 15.00 uur Creatieve middag.
Samen met Ellen Liefting gaan we iedere maand verschillende dingen maken, dit kan een envelop, kaartje of cadeaubon zijn maar ook iets met kralen of anders. Wil je meedoen?
Deelname is € 5,00 inclusief 1 kopje koffie/thee en aanmelden gewenst i.v.m. voorbereiding.

Bakkie in de Buurt!

Het Sociaal Team en De Schulp samen in beweging in de buurt van Egmond-Binnen.

Wilt u een scootmobiel, Maxmobiel of duofiets lenen, dit is mogelijk. Het sociaal team is iedere dinsdag telefonisch bereikbaar van 15.00 tot 16.30 uur.
Telefoonnummer: 06-25756116
Email: sociaalteamegmond@debuch.nl

 

VerBinders

In Egmond-Binnen hebben wij de VerBinders. Deze straatcontactpersonen woonachtig in Egmond-Binnen zijn de schakel tussen dorpsgenoten en de hulpbronnen, zodat de lijntjes tussen (hulp)vraag en oplossing zo kort mogelijk zijn. Overigens hoeft dit niet een hulpvraag te zijn, het kan ook gaan om het opzetten van initiatieven als bv een buurtbarbecue. Meer info? Of wilt u weten wie in uw buurt VerBinder is?
Neem contact op met Jeanine Beentjes 06-27033222 of Jaqueline Visser 06-46954352.

Medewerker van de bibliotheek aanwezig

Op dit moment is alleen op dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur medewerker van de bibliotheek aanwezig.

Tijdens openingstijden van 10.00 - 16.00 uur kun je ook boeken en puzzels ruilen.

Wij hopen u snel te zien!

*Verbouwing 2022/2023:  Achter de schermen zijn we i.s.m. het bestuur, beheerders, VDEB, gebruikers en inwoners van Egmond-Binnen en Gemeente in gesprek voor een mogelijke aanpassing/verbouwing van de Schulp. We willen natuurlijk ook voldoen aan alle eisen, en toegankelijk blijven voor al onze bewoners. Dus vernieuwing is een must. Veilige entree, openslaande automatische deuren, een lift en een extra ruimte behoren allemaal tot ons wensenpakket. We houden u op de hoogte.

Wilt u de nieuwsbrief digitaal ontvangen? Vul dan snel uw email-adres in op de site.

 

Meer nieuws!

Wij hebben op maandag en dinsdag middag nog vrije mogelijkheden in de Schulp voor activiteiten. Heeft u interesse, bel met een van onze beheerders: 072-5063523.