Nieuws!

Toneel week van Spiegel
Woensdag 1 juni tot en met zaterdag 4 juni speelt toneelgroep Spiegel haar voorstelling 'Augustus'. Iedere avond vanaf 20.00 is de zaal open. Wilt u kaartjes reserveren? mail naar info@toneelgroepspiegel.nl

Soep op zondag in de Schulp
Zondag 21 november jl. was onze eerste soep op zondag in de Schulp.
Dit was een groot succes. Verse soep uit onze eigen keuken, gemaakt door diverse vrijwilligers. Wat een feestje. De volgende 'Soep op zondag' is 13 februari 2022.
We maken van verse producten een soep en gaan dit gezamenlijk opeten. Onder het mom, samen eten is veel leuker dan alleen! Wil je ook komen? Meld je aan via mail of bel 072-5063623. Entree is gratis, vrijwillige bijdrage € 2,50 voor een kopje soep.

Taalcafé
Wil je onder begeleiding van een vrijwilligers op een vrijdag samen praten over een activiteit of actualiteit. Of als je beter Nederlands wilt leren spreken. Ken je iemand die dit misschien leuk vindt, geef hem/haar op of kom zelf eens langs.

 

Plantenbieb
Vanaf half juni 2021 hebben wij een plantenbieb voor het ruilen, doneren, verzorgen en adopteren van kamerplanten en stekjes. We zijn zelfs aangesloten bij de 'Stekjes route'.
Heb je een plant of stekje, potjes of iets anders, we halen het graag bij je op, of kom langs om de plantenbieb te bewonderen.

Creatief in de Schulp!

Maandagmiddag om de week van 13.30 tot 15.00 uur Creatieve middag.
Samen met Ellen Liefting gaan we iedere week verschillende dingen maken, dit kan een envelop, kaartje of cadeaubon zijn maar ook iets met kralen of anders. Wil je meedoen?
Deelname is € 5,00 inclusief 1 kopje koffie/thee en aanmelden gewenst i.v.m. voorbereiding.

Bakkie in de Buurt!

Het Sociaal Team en De Schulp samen in beweging in de buurt van Egmond-Binnen.

Wilt u een scootmobiel, Maxmobiel of duofiets lenen, dit is mogelijk. Het sociaal team is iedere dinsdag telefonisch bereikbaar van 15.00 tot 16.30 uur.
Telefoonnummer: 06-25756116
Email: sociaalteamegmond@debuch.nl

 

VerBinders

In Egmond-Binnen hebben wij de VerBinders. Deze straatcontactpersonen woonachtig in Egmond-Binnen zijn de schakel tussen dorpsgenoten en de hulpbronnen, zodat de lijntjes tussen (hulp)vraag en oplossing zo kort mogelijk zijn. Overigens hoeft dit niet een hulpvraag te zijn, het kan ook gaan om het opzetten van initiatieven als bv een buurtbarbecue. Meer info? Of wilt u weten wie in uw buurt VerBinder is?
Neem contact op met Jeanine Beentjes 06-27033222 of Jaqueline Visser 06-46954352.

Medewerker van de bibliotheek aanwezig

Op dit moment is alleen op dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur medewerker van de bibliotheek aanwezig.

Tijdens openingstijden van 10.00 - 16.00 uur kun je ook boeken en puzzels ruilen.

Ons protocol is:

- Mondkapje verplicht per 01 december 2020, niet tijdens sporten, acteren,
muzikale repetities of als u zit.
- Houd 1,5 mtr afstand
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst
- Hoest en nies in je elleboog en schud geen handen
- Betalen liefst met pin
- Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis
- Wij houden de Schulp schoon. Werkt u ook mee?

Wij hopen u snel te zien!

*Starlet prikpunt maakt GÉÉN gebruik meer van onze locatie. U kunt op www.starlet-dc.nl kijken welke locatie voor u prettig is.

*Verbouwing 2022/2023:  Achter de schermen zijn we i.s.m. het bestuur, beheerders, VDEB, gebruikers en inwoners van Egmond-Binnen en Gemeente in gesprek voor een mogelijke aanpassing/verbouwing van de Schulp. We willen natuurlijk ook voldoen aan alle eisen, en toegankelijk blijven voor al onze bewoners. Dus vernieuwing is een must. Veilige entree, openslaande automatische deuren, een lift en een extra ruimte behoren allemaal tot ons wensenpakket. We houden u op de hoogte.

Wilt u de nieuwsbrief digitaal ontvangen? Vul dan snel uw email-adres in op de site.

 

Meer nieuws!

Wij hebben op maandag en dinsdag middag nog vrije mogelijkheden in de Schulp voor activiteiten. Heeft u interesse, bel met een van onze beheerders: 072-5063523.