Nieuws!

* Vacature: Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Schulp, dan bent je van harte welkom. Informeer hiernaar bij Jeanine Beentjes of Jacquelien Verschoor. Verder zijn we op zoek naar een oproepkracht die ons kan versterken tijdens drukte in het weekend of avond.

* Spelletjesmiddag: Elke donderdagmiddag is bij de Schulp spelletjesmiddag. Lijkt het u leuk, kom gerust eens langs. Er is altijd iemand die mee wil doen.

* Verbouwing 2020/2021:  Achter de schermen zijn we i.s.m. het bestuur, beheerders, VDEB, gebruikers en inwoners van Egmond-Binnen en Gemeente in gesprek voor een mogelijke aanpassing/verbouwing van de Schulp. We willen natuurlijk ook voldoen aan alle eisen, en toegankelijk blijven voor al onze bewoners. Dus vernieuwing is een must. Veilige entree, openslaande automatische deuren, een lift en een extra ruimte behoren allemaal tot ons wensenpakket. We houden u op de hoogte.

Wilt u de nieuwsbrief digitaal ontvangen? Vul dan snel uw email-adres in op de site.

 

Meer nieuws!

Wij hebben op maandag en dinsdag middag nog vrije mogelijkheden in de Schulp voor activiteiten. Heeft u interesse, bel met een van onze beheerders: 072-5063523.