Nieuws!

Plantenbieb
Vanaf half juni 2021 hebben wij een plantenbieb voor het ruilen, doneren, verzorgen en adopteren van kamerplanten en stekjes. We zijn zelfs aangesloten bij de 'Stekjes route'.
Heb je een plant of stekje, potjes of iets anders, we halen het graag bij je op, of kom langs om de plantenbieb te bewonderen.

Creatief in de Schulp!

Iedere maandagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur Creatieve middag.
Samen met Ellen Liefting gaan we iedere week verschillende dingen maken, dit kan een envelop, kaartje of cadeaubon zijn maar ook iets met kralen of anders. Wil je meedoen?
Deelname is € 3,50 inclusief 1 kopje koffie/thee en aanmelden gewenst i.v.m. voorbereiding.

Bakkie in de Buurt!

Het Sociaal Team en De Schulp samen in beweging in de buurt van Egmond-Binnen.

Wilt u een scootmobiel, Maxmobiel of duofiets lenen, dit is mogelijk. Het sociaal team is iedere dinsdag telefonisch bereikbaar van 15.00 tot 16.30 uur.
Telefoonnummer: 06-25756116
Email: sociaalteamegmond@debuch.nl

 

VerBinders

In Egmond-Binnen hebben wij de VerBinders. Deze straatcontactpersonen woonachtig in Egmond-Binnen zijn de schakel tussen dorpsgenoten en de hulpbronnen, zodat de lijntjes tussen (hulp)vraag en oplossing zo kort mogelijk zijn. Overigens hoeft dit niet een hulpvraag te zijn, het kan ook gaan om het opzetten van initiatieven als bv een buurtbarbecue. Meer info? Of wilt u weten wie in uw buurt VerBinder is?
Neem contact op met Jeanine Beentjes 06-27033222 of Jaqueline Visser 06-46954352.

Medewerker van de bibliotheek aanwezig

Op dit moment is alleen op dinsdag van 15.00 tot 17.00 uur medewerker van de bibliotheek aanwezig.

Tijdens openingstijden van 9.30 - 16.30 uur kun je ook boeken en puzzels ruilen.

Ons protocol is:

- Mondkapje verplicht per 01 december 2020, niet tijdens sporten, acteren,
muzikale repetities of als u zit.
- Houd 1,5 mtr afstand
- Desinfecteer je handen bij binnenkomst
- Hoest en nies in je elleboog en schud geen handen
- Betalen liefst met pin
- Bij verkoudheidsklachten blijf je thuis
- Wij houden de Schulp schoon. Werkt u ook mee?

Wij hopen u snel te zien!

*Starlet prikpunt maakt GÉÉN gebruik meer van onze locatie. U kunt op www.starlet-dc.nl kijken welke locatie voor u prettig is.

*Verbouwing 2021/2022:  Achter de schermen zijn we i.s.m. het bestuur, beheerders, VDEB, gebruikers en inwoners van Egmond-Binnen en Gemeente in gesprek voor een mogelijke aanpassing/verbouwing van de Schulp. We willen natuurlijk ook voldoen aan alle eisen, en toegankelijk blijven voor al onze bewoners. Dus vernieuwing is een must. Veilige entree, openslaande automatische deuren, een lift en een extra ruimte behoren allemaal tot ons wensenpakket. We houden u op de hoogte.

Wilt u de nieuwsbrief digitaal ontvangen? Vul dan snel uw email-adres in op de site.

 

Meer nieuws!

Wij hebben op maandag en dinsdag middag nog vrije mogelijkheden in de Schulp voor activiteiten. Heeft u interesse, bel met een van onze beheerders: 072-5063523.